Четверг, 31 Май 2012 12:00

Primarul capitalei solicită majorarea prețului la rutiere până la 10 lei

Автор 
Оцените материал
(4 голосов)

Idilul capitalei, Dorin Chirtoacă, a solicitat interzicerea transportării pasagerilor în picioare, dar şi suplinirea banchetelor din microbuze. Totodată, primarul a mai spus că va cere Consiliului Municipal majorarea tarifului pentru o călătorie până la 10 lei.

"Rămâne doar să revenim la ceea ce înseamnă regulamentul strict. Numai pe scaune şi adăugarea rândului care a fost scos. Tariful cât o fi atâta o fi. Dumneavoastră aţi spus 4, 5, aţi auzit ce am spus eu - 10, dar respectare regulilor. Omul trebuie să ştie că el plăteşte ca să fie transportat in siguranţă la destinaţie, nu plăteşte pentru a ajunge la spital sau la morgă", - a declarat Dorin Chirtoacă.

La rândul lor, șoferii, prin intermediul șefului Asociaţiei Transportatorilor Privaţi, Ion Mămăligă, explică: "Trebuie deprinşi atât călătorii, cât şi şoferii în alt regim. Totul este posibil la un tarif real. Nu ştiu dacă pasagerul este pregătit astăzi să plătească un tarif real".

În ultimele două luni, şoferii de microbuz au fost amendaţi de aproape 400 de ori, pentru încălcarea Regulamentului circulaţiei rutiere.


Прочитано 6552 раз
Автор публикации: Prutinfo Știri

PRUTINFO.COM este portalul de ştiri condus de o pleeadă de jurnalişti calificaţi, ce abordează cele mai interesante teme atît din Republica Moldova cît şi din România.

Сайт: prutinfo.com

Комментарии 

0 # Александр Поляков 31.05.2012 21:39
за 10 лей все пасажиры должны ехать сидя, а стюардесса должна разносить чай по салону. При таких условиях я согласен платить эти деньги
Цитата
0 # Василий Чебан 31.05.2012 20:21
Смотрю они решили не играться, если поднимать цены, то сразу до 10лей.
Цитата
0 # Оля Лирук 31.05.2012 17:40
Конечно, сам то он никогда в маршрутках не ездит, а горожане пусть платят по 10 лей за проезд. Им есть откуда
Цитата

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить