Понедельник, 04 Июнь 2012 14:36

La Chişinău a fost deschisă o nouă şcoală de kickboxing

Автор 
Оцените материал
(5 голосов)

La Chişinău Ziua Internaţională a Copiilor, pe lângă un şir de concerte şi evenimente de distracţie, a fost deschisă o nouă şcoală de kickboxing.

Federaţia naţională de profil a inaugurat acest club cu lupte amicale dintre copii de toate vârstele. Tinerii competitori au luat, însă, în serios provocarea.

"Băieţii cresc foarte repede şi nivelul lor se ridică considerabil. Cred că la vârsta de majorat ei vor fi deja campioni mondiali", a declarat campionul mondial la Muay-Thai şi Kickboxing, Eugen Musalimov.

"În plan internaţional se ştie că în Moldova avem sportivi cu o pregătire bună. E un sport de masă care lumea îl promovează. Devine deja o tradiţie", a spus preşedintele FM de kickboxing oriental, Tudor Gorea.

Noul club sportiv de kickboxing va fi al 12-lea pentru Chişinău şi va activa în incinta unei şcoli din sectorul Buiucani. Potrivit Federaţiei în Moldova acest gen de lupte este practicat de peste 500 de copii.


Прочитано 9118 раз
Автор публикации: Prutinfo Știri

PRUTINFO.COM este portalul de ştiri condus de o pleeadă de jurnalişti calificaţi, ce abordează cele mai interesante teme atît din Republica Moldova cît şi din România.

Сайт: prutinfo.com

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить