Ошибка
  • JFolder: :files: Путь ведёт не к каталогу. Путь: /home/vsemd1/public_html/media/k2/galleries/13215
Внимание
  • Проблема рендеринга изображения галереи. Пожалуйста, убедитесь, что папка, которую вы используете для хранения изображений Simple Image Gallery PRO существует и содержит файлы изображений. Плагину не удалось найти папку: media/k2/galleries/13215

Вторник, 05 Июнь 2012 17:09

Învingătorul proiectului "Fabrica de staruri-3" a fost desemnat

Автор 
Оцените материал
(2 голосов)

Proiectul "Fabrica de staruri-3" şi-a desemnat câştigătorul. Este vorba despre Alexandru Maţaev, în vîrstă de 21 de ani, originar din oraşul Bălţi.

Pentru victorie Alexandru a primit cadou un automobil Jaguar XK, un contract cu compania română de înregistrări audio “Green Tree Rеcords„ şi un Ipad 3.

De menţionat că, în afară de Alexandru, în finală au acces 6 concurenţi. Organizatorii nu au anunţat numărul voturilor obţinute de participanţi, precizînd doar că diferenţa între primele două locuri a fost mică.

Alexandru Maţaev s-a născut în anul 1991. În 2008, el a participat la selecţia pentru prima ediţie a proiectului „Fabrica de staruri”. În anul 2009, Alexandru a început să evolueze împreună cu formaţia rock din Bălţi „In Effect”. Ulterior, interpretul a plecat la Moscova pentru a participa la proiectul „Rain Catchers”, organizat de rockerii din Bălţi. În 2012, Alexandru Maţaev a revenit în Moldova şi a trecut cu succes castingul proiectului “Fabrica de staruri-3”.


Прочитано 6140 раз
Автор публикации: Prutinfo Știri

PRUTINFO.COM este portalul de ştiri condus de o pleeadă de jurnalişti calificaţi, ce abordează cele mai interesante teme atît din Republica Moldova cît şi din România.

Сайт: prutinfo.com

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить