Ошибка
  • JFolder: :files: Путь ведёт не к каталогу. Путь: /home/vsemd1/public_html/media/k2/galleries/13215
Внимание
  • Проблема рендеринга изображения галереи. Пожалуйста, убедитесь, что папка, которую вы используете для хранения изображений Simple Image Gallery PRO существует и содержит файлы изображений. Плагину не удалось найти папку: media/k2/galleries/13215

Пятница, 08 Июнь 2012 12:18

În Moldova apare un nou post TV

Автор 
Оцените материал
(1 Голосовать)

Liderul Partidului Socialiștilor a declarat că are intenția să creeze un post de televiziune.

Igor Dodon a explicat că acest proiect va fi reprezenta un post de televiziune prin Internet și va fi lansat în următoarele săptămâni. Postul TV se va numi TSN - Televiziunea Socială Națională.

"Actualmente, lucrările de construcţie şi amenajare a studioului sînt în toi. După cum am mai spus, sperăm să finalizăm acest proces în cîteva săptămîni",- a explicat I. Dodon.

"Obiectivul nostru principal este de a crea un produs interesant pentru toţi, şi nu doar pentru simpatizanţii partidului. Nu este şi nu va fi nicicînd un post tv de partid. Vom fi bucuroşi să vedem în studioul nostru reprezentanţi ai diferitor forţe social-politice din ţară. Cît priveşte echipa, la etapa iniţială aceasta va fi una modestă, avînd în componenţa sa, parţial, profesionişti în producerea programelor TV, precum şi tineri creativi, care-şi au propria viziune şi propriile proiecte interesante, care, la rîndul lor, vor fi de interes pentru spectatorii noştri",- a conchis politicianul.


Прочитано 7506 раз
Автор публикации: Prutinfo Știri

PRUTINFO.COM este portalul de ştiri condus de o pleeadă de jurnalişti calificaţi, ce abordează cele mai interesante teme atît din Republica Moldova cît şi din România.

Сайт: prutinfo.com

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить