Вторник, 26 Июнь 2012 12:45

Spania și Germania sunt favoritele EURO2012

Автор 
Оцените материал
(1 Голосовать)

În urma rezultatelor înaintate de casele de pariuri, Spania şi Germania au devenit favoritele la câştigarea EURO 2012, fiind cotate cu şanse egale la un asemenea succes. Celelalte două semifinaliste, Portugalia şi Italia, sunt considerate outsidere clare, având la fel cote egale la obţinerea titlului european.

Înaintea semifinalelor EURO 2012, Spania şi Germania sunt cotate cu şanse egale la câştigarea titlului european, fiind considerate favorite clare în faţa Italiei şi Portugaliei. Deţinătoarea trofeului, Spania, dar şi finalista de la ediţia anterioară, Germania, au o cotă de 2,62 la casele de pariuri internaţionale. Portugalia şi Italia au şi ele o cotă egală. În acest moment, un succes al celor două echipe are o cotă de 6,50. Cea mai titrată naţională la nivel european din cele patru este Germania.

Nemţii au devenit de trei ori campioni: în 1972, 1980 şi 1996. Spania se bucură de două titluri europene, obţinute în 1964 şi 2008, iar Italia a câştigat la EURO o singură dată, în 1968. Portugalia este unica echipă din careul de aşi care nu a câştigat această competiţie. Lusitanii se pot lăuda doar cu o singură finală, pierdută în faţa Greciei în 2004.


Прочитано 7489 раз
Автор публикации: Prutinfo Știri

PRUTINFO.COM este portalul de ştiri condus de o pleeadă de jurnalişti calificaţi, ce abordează cele mai interesante teme atît din Republica Moldova cît şi din România.

Сайт: prutinfo.com

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить