Ошибка
  • JFolder: :files: Путь ведёт не к каталогу. Путь: /home/vsemd1/public_html/media/k2/galleries/13215
Внимание
  • Проблема рендеринга изображения галереи. Пожалуйста, убедитесь, что папка, которую вы используете для хранения изображений Simple Image Gallery PRO существует и содержит файлы изображений. Плагину не удалось найти папку: media/k2/galleries/13215

Среда, 04 Июль 2012 17:23

Vlad Filat se ia de Eurovision

Автор 
Оцените материал
(2 голосов)
Vlad Filat se ia de Eurovision
Vlad Filat se ia de Eurovision http://prutinfo.com/politic/666-vlad-filat-eurovision

Premierul Republicii Moldova, Vlad Filat, a solicitat ca începând cu anul viitor Moldova să se pregătească mai intens și serios față de concursul de muzică Eurovision.

Premierul a cerut crearea unui organ special, membrii căruia ar putea fi și reprezentanți ai postului național de televiziune Moldova 1.

"Trebuie să ne gândim cine şi cum va selecta reprezentanţii şi organiza acest festival important, la care participă nu Moldova 1, dar Republica Moldova",- a precizat premierul.

În acest context, Vlad Filat s-a adresat către vicepremierul Mihai Moldovanu.

"Domnule Moldovanu, vă rog să convocaţi pe cine consideraţi că este nevoie, astfel ca să fie creată o Comisie naţională care se va ocupa de toate pregătirile. Reprezentanţi pot fi şi de la postul naţional de televiziune Moldova 1. Organizarea acestui festival trebuie să fie făcută corect la nivel înalt",- a punctat şeful Executivului.


Прочитано 6011 раз
Автор публикации: Prutinfo Știri

PRUTINFO.COM este portalul de ştiri condus de o pleeadă de jurnalişti calificaţi, ce abordează cele mai interesante teme atît din Republica Moldova cît şi din România.

Сайт: prutinfo.com

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить