Ошибка
  • JFolder: :files: Путь ведёт не к каталогу. Путь: /home/vsemd1/public_html/media/k2/galleries/13215
Внимание
  • Проблема рендеринга изображения галереи. Пожалуйста, убедитесь, что папка, которую вы используете для хранения изображений Simple Image Gallery PRO существует и содержит файлы изображений. Плагину не удалось найти папку: media/k2/galleries/13215

Пятница, 06 Июль 2012 13:19

Naţionala de fotbal a Moldovei a urcat două poziţii în clasamentul FIFA

Автор 
Оцените материал
(1 Голосовать)

Naţionala de fotbal a Moldovei a urcat două poziţii în clasamentul FIFA, chiar dacă nu a jucat niciun meci în ultima lună. Tricolorii au ajuns pe locul 139 în lume.

Cea mai rea poziţie ocupată de Moldova în clasamentul FIFA este locul 149, în mai 1994. Burundi, Tanzania, Suriname şi Zimbabwe sun peste Moldova în top.

Cea mai bine clasată selecţionată din grupa Moldovei în Preliminariile Campionatului Mondial din 2014 este Anglia. Naţionala lui Roy Hodgson a urcat două poziţii şi ocupă locul patru. Ucraina a urcat şase poziţii şi e pe locul 46. Muntenegru a rămas pe locul 50, iar Polonia urcat tocmai opt poziţii, locul 54.

San Marino este la capătul clasamentului. Proaspăta Campioană Europeană, Spania, conduce clasamentul mondial, fiind urmată de Germania şi Uruguay.


Прочитано 9881 раз
Автор публикации: Prutinfo Știri

PRUTINFO.COM este portalul de ştiri condus de o pleeadă de jurnalişti calificaţi, ce abordează cele mai interesante teme atît din Republica Moldova cît şi din România.

Сайт: prutinfo.com

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить